Retourneren en ruilen

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het product mag niet beschadigd zijn en moet met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan De Klompenman.nl geretourneerd worden.

Let op! U moet als klant geregistreerd zijn om retourzendingen te kunnen indienen. Als u een order hebt geplaatst als gast, moet u met hetzelfde e-mailadres registreren om het gastaccount om te zetten naar een klantaccount.

Een retour dient altijd via het account retour gemeld te worden.


Voordelig Retour zenden


U heeft de mogelijkheid om voordelig uw pakket naar ons te sturen. U betaalt dan slechts 4 euro voor een pakket.
( brievenbuspakketjes kunt u goedkoper via PostNL verzenden)

Wanneer u een pakket via DPD wilt versturen meldt u uw pakketje aan op https://www.pakkettenversturen.nl

Stap 1: Voor Nederland in en pakket 0 - 10 Kg

Stap 2: Vul onze gegevens in.

           Naam: De Klompenman.nl
           Email: [email protected]
           Postcode: 8032 JV

           Verzenden naar DPD Parcelshop
           NL11276 SCHOENREPARATIE HARBRINK
           Dobbe 5
           8032JV Zwolle

           Vul uw gegevens in.

Stap 3: Controleer alle gegevens en vink het hokje aan voor akkoord van de voorwaarden en klik op betalen.

Stap 4: Kies uw bank en volg de instructies in het scherm.

Procedure Retour aanmelden op De Klompenman.nl


Stap 1:
Login op het account in de webwinkel
Stap 2:
U komt uit op een pagina waar de recente orders zichtbaar worden vervolgens klik op bekijken naast de order regel waarvan u het artikel retour wilt doen.

Stap 3: Nu komt u in een overzicht van de betreffende order terecht. Hier kunt u rechts onderin op de knop ''Artikelen retourneren'' klikken om de retourzending aan te maken. 


Stap 4
: Dan word u doorgestuurd naar een pagina waar u de retourzending kunt instellen.
De eerste stap is aangeven welke producten retour gestuurd worden. Dit wordt gedaan door het aantal aan te geven in het drop-downmenu. Producten die u wilt houden, laat deze op 0 staan.

Stap 5: De volgende stap is het aangeven waarom de betreffende producten retour gestuurd worden. Bij Reden en Actie kunt u kiezen uit de retourredenen en of u het product wilt ruilen. Geef bij reactie aan voor welk product het geruild dient te worden.

Stap 6: Vervolgens klikt u  rechtsonder in op verstuur

Ruilen

Wilt u een ander artikel ontvangen? Stuur dan uw artikel(en) volgens bovenstaande procedure retour en plaats zelf een nieuwe bestelling in de webshop . Zodra wij uw producten retour hebben ontvangen zullen wij direct het aankoopbedrag (minus de retourkosten) aan u uitbetalen.

Klacht?

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn. Indien u toch een onjuiste levering heeft gehad of u heeft een klacht betreffende de bestelde producten, dan kunt u een mail sturen naar [email protected] . U klacht wordt z.s.m. opgelost.


Voor vragen kunt u contact met ons opnemen door te mailen of te bellen
[email protected]/ 038-4524273

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

Download hier het modelformulier voor Herroeping